top of page

Storing

Heeft u een storing aan uw installatie bel ons 24/7

Contact

Bovendijk 132 

3045 PC Rotterdam
Telefoon: +31 85 488 4794
tbo@eesholland.nl

Service auto.png

Wij staan voor u klaar

Logo-voor-website-bestand-v2.png
weee-logo.png
1630403498072.jpg
Logo-voor-website-bestand-v2.png
Refurn, een duurzaam alternatief

Refurn maakt zich hard voor hergebruik en recycling van cv-ketels, installatie onderdelen en zonnepanelen. Zij doen dit maatschappelijk verantwoord en op milieuvriendelijke wijze.

 

Refurn is een Social Enterprise, is eind 2021 allround winnaar binnen de campagne SociaalOndernemenWERKT! geworden en is in het bezit van PSO-certificering niveau 3 met 30+ certificaat.

Refurn creëert arbeidsplaatsen voor mensen met een achterstand  op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan Wajong- en Sociale Werkplaatsmedewerkers. Daarnaast verzorgen zij instapopleidingen
op locatie voor de installatietechniek om de instroom van nieuwe medewerkers te bevorderen. 

Weee Nederland

Veel gemeenten, retailers en kringlooporganisaties maken voor inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur gebruik van de inzamel- en sorteerconcepten van Weee Nederland.

 

Weee Nederland werkt samen met zijn partners aan vernieuwende manieren van inzameling, sortering, hergebruik en recycling van e-waste. Weee Nederland zet zich daarbij in het bijzonder in voor de transitie die nodig is om te komen tot een meer inclusieve maatschappij, waarin klimaatdoelen en een circulaire economie hand in hand gaan. 

Weee Nederland is een Social Enterprise.

image (1).png
weee-logo_wit.png
6000-4.jpg
EES Holland

EES Holland levert 24/7 service en onderhoud aan warmtesystemen. Met onze coördinatoren en monteurs leveren we  7/24 service-contracten op WKO units en maar ook binnen installaties, zodat de bewoners slechts éen aanspreekpunt nodig hebben.

Naast onderhoud aan uw ketel of warmteunit zorgen wij ook voor uw installatie. Het goed inregelen hiervan "waterzijdig inregelen" is een cruciaal onderdeel van een comfortabele en efficiënte warmte in uw woning. Een goed ingeregelde installatie bespaart u tot wel 20% in uw kosten en is ook nog eens comfortabeler.

In cijfers

Logo-voor-website-bestand-v2.png

>22

Werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

weee-logo_wit.png

50.000T

Jaarlijkse inzameling en verwerking van E-waste

ees logo final large.jpg

>3500

Installaties in onderhoud 24/7

bottom of page