top of page

Waar wij voor staan

In de overgang naar gasloze warmte willen we verspilling van nieuwe grondstoffen voorkomen door het toepassen van gereviseerde CV ketels.

Voor 2035 willen wij in Nederland meer gereviseerde CV ketels leveren voor tijdelijke overbrugging, dan er nieuwe CV ketels geproduceerd worden met dit doel.

Ketel voor even werkt samen met

Logo-voor-website-bestand-v2.png
weee-logo.png
hrpremiumparts kopiëren.png
1630403498072.jpg
Logo-voor-website-bestand-v2.png
Refurn, een duurzaam alternatief

Refurn maakt zich hard voor hergebruik en recycling van cv-ketels, installatie onderdelen en zonnepanelen. Zij doen dit maatschappelijk verantwoord en op milieuvriendelijke wijze.

 

Refurn is een Social Enterprise, is eind 2021 allround winnaar binnen de campagne SociaalOndernemenWERKT! geworden en is in het bezit van PSO-certificering niveau 3 met 30+ certificaat.

Refurn creëert arbeidsplaatsen voor mensen met een achterstand  op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan Wajong- en Sociale Werkplaatsmedewerkers. Daarnaast verzorgen zij instapopleidingen
op locatie voor de installatietechniek om de instroom van nieuwe medewerkers te bevorderen. 

Weee Nederland

Veel gemeenten, retailers en kringlooporganisaties maken voor inzameling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur gebruik van de inzamel- en sorteerconcepten van Weee Nederland.

 

Weee Nederland werkt samen met zijn partners aan vernieuwende manieren van inzameling, sortering, hergebruik en recycling van e-waste. Weee Nederland zet zich daarbij in het bijzonder in voor de transitie die nodig is om te komen tot een meer inclusieve maatschappij, waarin klimaatdoelen en een circulaire economie hand in hand gaan. 

Weee Nederland is een Social Enterprise.

image (1).png
weee-logo_wit.png
refurbished.JPG
hrpremiumparts kopiëren.png
HR Premium Parts​

HR Premium Parts levert gereviseerde onderdelen voor de installatiebranche. Dit in een continue reis naar het circulariteit, middels vele innovatieve initiatieven.

Inmiddels levert HR Premium Parts o.a. gereviseerde onderdelen voor CV ketels, ventilatiesystemen, warmtepompen en WTW's met 5 jaar garantie.

Haar stellige overtuiging is dat de dagen van “maken, gebruiken en weggooien” zijn geteld.

In cijfers

Logo-voor-website-bestand-v2.png

>22

Werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

weee-logo_wit.png

50.000T

Jaarlijkse inzameling en verwerking van E-waste

hrpremiumparts kopiëren.png

>150

Verschillende soorten revisie onderdelen op voorraad

bottom of page